Tjaa. Välillä pitäisi kai kirjoitella myös kuntosalin puolella tapahtuvasta elämästäni :P Olen siis 2005 kesällä aloittanut kuntosalilla käynnin, aluksi se oli sellaista harjoittelua, mutta kohtuu pian se alkoi muuttua enemmän treenaamiseksi. Olen joskus (myönnettäköön, että nykyäänkin sorrun joskus) liikkunut pakonomaisestikin, vaikka hyvin väsyneenä tai esim. vatsa kipeänä. Nykyään kuntoilupako esiintyy lievempänä, mutten silti tahdo osata levätä.

Joka tapauksessa, treenaan kolmijakoisesti. Käytännössä tarkoittaa sitä, että treenaan jalat (etu- ja takareidet, pohkeet, pakarat), selkä+hauis, rinta+olkapäät+ojentajat kaikki omina päivinään. Treenipäivien lisäksi käyn bodycombatissa, lenkillä ja bodypumpissakin aina kun treeni sallii. Eilen olin spinningissä ja bodypumpissa peräkkäin, mutta en silti tunne erityisesti olevani kipeä mistään, vaikka pumpissa kyllä uskallan laittaa ihan hyvän määrän painoja. Jotkut naisethan pumppaavat aina 2,5 kg painoilla kyykytkin.

Edit: Eilen tuli yllättävä meno, enkä ehtinyt kirjoittaa mitään järkevää, joten teksti jäi vähän kesken :P Tosin en tiedä kuinka järkevästi kirjoitan vaikka aikaakin olisi. No kuitenkin, tänään on selkä-hauis -treeni ja bodycombat. Odotan combattia - hartiat ovat jumissa taas ja combat pistää verenkiertoon liikettä sielläkin! Oikea olkapääni on ollut jonkin aikaa tulehtunut jänteistään ja sitä alkoi pakottaa koulussa, vaikka kuinka yritin sitä pyöritellä ja saada kivun lähtemään. Wituttaa, kun tulehdus ei tunnu ikinä lähtevän!

Koulussa oli muuten tänään matkailu-ravitsemus -opintoja. Tehtiin hernerokkaa, kolmioleipiä ja lettuja, jotka kaikki raahattiin läheiselle laavulle. Nuotion ympärillä syötiin, mutta lähestyvä lumimyrsky pöllytti kaikki savut silmiin, joten katsoimme parhaaksi lähteä sisätiloihin syötyämme. Miksei sitä lunta voinut jouluna olla?!