Salilla käy eräs keski-ikäinen mies. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta hänen pitää mielestään aina kommentoida ulkonäköäni ja tulla aivan viereen seuraamaan kun teen jotakin liikettä. Kerran tein hauiksia, kun äijä tuli viereeni, tuijotti herkeämättä ja lausui sitten "on se vaan hyvännäköne". Voin kertoa, ettei juuri kiinnosta kuunnella tuollaisia ja varsinkaan kesken sarjan.
 
Mistäs sitten valittaisin.... No, ikuinen ärsytyksen aihe ovat epäsiistit ja epähygieeniset nuoret (ja myös vanhemmat) miehet. Kerran koulun ruokajonossa meni ruokahalu, kun edessä jonottanut jätkä suorastaan näkyvästi höyrysi vihreää usvaa, kun haisi niin voimakkaan pahalle.
 
Niin! Ja inhoan käydä yleisissä vessoissa koulussa, koska ne kopit ovat sellaisia paperiseinäisiä ja niissä on kaameat raot ovien alla. Ujo pissa. Joten käyn yleensä inva-vessassa. Koulussa ei ole kuin yksi liikuntarajoitteinen henkilö, joten mielestäni voin ihan hyvin käydä nopeasti siinä vessassa, enkä pidä sitä varattuna yms. seli seli.
 
No, kerran sitten wc oli varattu, ja odottelin käytävällä vuoroani. Vessasta astui ulos amisviiksinen kukkakeppi, joka katsoi minua jännästi, ikäänkuin syyllisenä. Noh, menin sitten itse vessaan. Voi kukkakeppi raukkaa - hänellä oli ilmeisesti mutanttipeenis, jonka päässä on varmasti useampi reikä tai kenties erikoissuutin joka roiskii ympäriinsä, sillä jätkä oli kussut tippuripissaansa koko vessanpöntön renkaalle. No, kuvottihan siinä jonkin verran, mutta koska olen tehnyt teollisuussiivoojan paskahommia aiemmin, otin suihkun ja pesin pöntön. Melkein teki kylläkin mieli lähteä jätkän perään vähän KUTITTELEMAAN perkele. Munat solmuun tommosilta, jos ei sitä käyttää osaa.