Ottaa aivoon. Iso K-Markettimme on nyt ollut tyhjillään (kaikki myyty -20%, joten hyllyt tyhjinä heti) koska viereen rakennettiin uusi Citymarket ja K-market puretaan.
 
Noh, tämä K-Market on ainoa kauppa, josta saa sekä Pirkka Ruisranskanleipää, että Pirkka juotavaa rasvatonta mansikkajogurttia. Nyt sitten kun loppuunmyynti alkoi, ei sinne enää tilata uusia tuotteita, ja olen ostanut Ruisranskani muualta. Mutta täällä ei ole kuin kaksi pikkuista K-Markettia, joiden valikoima on aika pieni, joten toisessa myydään tätä lempparileipääni ja toisessa lempparijogurttiani, mutta kummassakaan ei ole molempia, koska kaikkea tilataan niin pienissä määrissä, että tavara loppuu jo aamusta.
 
Eli kiva etsiä, sattuisiko loppuunmyynnistä olemaan jäljellä yhtään mitään. Ei ole leipää eikä jogurttia. No, menen siis toiseen K-kauppaan, jossa saattaa olla juuri ja juuri yksi leipä ja jogurtti. No, leipää sattuu olemaan tällä kertaa (paitsi ei ikinä viikonloppuisin), mutta jogurttia ei (eikä sitä saa maanantaisin kun kuulemma aina viikonlopun jälkeen on toimitusongelmia). Ostan leivän ja menen viereiseen kaupunkiin (10 min matka) katsomaan, onko siellä jogurttia. Jesh, onhan siellä se yksi ja viimeinen puteli, jonka ostankin sitten hyvillä mielin.
 
Mutta kun tämä ramppaaminen sattuu samalle päivälle kun minä ajan kaukaiseen tavarataloon ostamaan juuri tiettyjä ja harvinaisia terveyssiteitä ja ripsiväriä, ja siellä sanotaan etteivät he myy siteitä ja ripsiväreissä oli toimitushäiriöitä eikä niitä ole.......
 
Ja näitä siteitä olen etsinyt sitten jokaisesta kaupasta, myös ISOSTA S-Marketista, jossa niitä ei myöskään ole, mutta tässä kohta maan tasalle purettavassa K-Marketissa niitä oli aina. Nyt se on kiinni ja Citymarket aukeaa huomenna RUOKApuolen osalta, joten joudun pitämään jotain vuokkosten tuumanpaksuisia flanellivaippoja koko menkkojen ajan ja se ÄRSYTTÄÄ.
 
Ja miesten on turha sanoa tähän että "ei kai niillä siteillä nyt niin paljon eroja ole". On niillä.